Νέοι Υποψήφιοι

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 16:03 |
Υποψήφιοι:

Tα ΠΜΣ (Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών) του ECI απευθύνονται σε δίγλωσσους (Ελληνικά – Αγγλικά) πτυχιούχους Ελληνικών Α.Ε.Ι. , Α.Τ.Ε.Ι. και ξένων Πανεπιστημίων, καθώς και σε στελέχη που έχουν ευρύτερη επαγγελματική εμπειρία από τον χώρο της Επικοινωνίας / Τεχνολογίας / εφαπτόμενους χώρους, με  ενδιαφέρον καριέρας, ή ακαδημαϊκό στα πεδία των Ευρωπαϊκών Σπουδών, της Ψυχολογίας & Νέων Μέσων, του Περιεχομένου, της Δημοσιογραφίας, της Επαγγελματικής ή της Ανθρωπιστικής Επικοινωνίας και τις Νέες Τεχνολογίες. 

  

Τρόπος Παρακολούθησης:

Τα ΠΜΣ (Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών) του ECI είναι ‘σχεδιασμένα’ ώστε να επιτρέπουν την παράλληλη εργασία. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αν οι φοιτητές μας δεν απασχολούνται ήδη, τους γίνεται πρόταση από συνδεδεμένους φορείς, στην διάρκεια των σπουδών τους. Μολονότι συμπληρώνονται περισσότερες από 500 ώρες υποχρεωτικής παρακολούθησης (και επιπλέον ατομικές και ομαδικές αναθέσεις), αυτό συμβαίνει με παρακολούθηση μία φορά τον μήνα, από Παρασκευή έως Κυριακή, 9:30 – 17:30. Οι περίοδοι στην Βιέννη διαρκούν (έκαστη) μία πλήρη εβδομάδα. Το πρόγραμμα διαρκεί δύο πλήρη χρόνια με ανάπαυλα κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. 

  

Δίδακτρα: 

Το κόστος σπουδών ανέρχεται στο ποσό των 9.150 ευρώ.

Το ποσό συνήθως προκαταβάλλεται, αλλά μπορεί να εξοφληθεί με δόσεις, κατόπιν έγκαιρου αιτήματος.

 

____Προσοχή: Επικαιροποίηση: Αφορά υποψήφιους φοιτητές Δεκεμβρίου 2020____

 

Κατόπιν αιτήματος (μπορεί να σας ζητηθούν υποστηρικτικά στοιχεία, όπως Ε1 ή Εκκαθαριστικό εφορείας)

μπορείτε να ζητήσετε τους Ειδικούς ¨Ορους που αφορούν την συγκυρία της πανδημίας.

Βάσει αυτών τα δίδακτρα και οι όροι πληρωμή διαμορφώνονται ως εξής:  (βάσει των πιο πάνω κριτηρίων)

1. Εκπτωση στο τελικό ποσόν διδάκτρων. Tuition 6850 ευρώ αντί για 9150 ευρώ. (Περιλαμβάνει πάντα το κόστος διαμονής στην Βιέννη)
2. Απαλλαγή από την πρώτη δόση των 2000 ευρώ. (Πληρώνετε στην εκκίνηση το Registration Fee των 450 ευρώ και μετά ισχύουν οι δόσεις).
3. 16 δόσεις για την αποπληρωμή των διδάκτρων (16 Χ 400 ευρώ)
4. Πρώτη δόση 30 Ιανουαρίου του 2021. Αποπληρωμή στις 30 Απριλίου του 2022.
 

  

Υποτροφίες: 

Υπό όρους και με την σχετική τεκμηρίωση οικονομικής αδυναμίας, μπορείτε να αιτηθείτε να περιληφθείτε στις υποψηφιότητες των εκάστοτε διαθέσιμων υποτροφιών. 

 

Πρέπει να πληρούνται ειδικά κριτήρια που θα σας ζητηθούν (Ε1 ή/και άλλα υποστηρικτικά δημόσια έγγραφα). Συνήθως αυτές οι υποτροφίες (ή επιχορηγήσεις) φθάνουν -το μέγιστο-  στο 50% του κόστους σπουδών (έως 50% του ποσού των 9150 ευρώ) και τα αιτήματα πρέπει να υποβληθούν τουλάχιστον 5 μήνες πριν την έναρξη των μαθημάτων. 

 

Καθώς το ενδιαφέρον για οικονομική υποστήριξη είναι μεγάλο… 

 

– Συνιστούμε χρήση διάκρισης εκ μέρος του υποψηφίου, καθώς ένα άστοχο τέτοιο αίτημα μπορεί να αποστερήσει το βοήθημα από κάποιον που πραγματικά το χρειάζεται 

 

– Ενημερώνουμε πως σε περίπτωση αυτοχρηματοδότησης η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητας είναι συντομότερη και οι πιθανότητες μεγαλύτερες, καθώς η διαδικασία εκτυλίσσεται νωρίτερα και ενώ υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις. 

 
Προϋποθέσεις Εισαγωγής και Αιτήσεις: 

Η διαδικασία αιτήσεων είναι κυλιόμενη. 

Για να συμπεριληφθείτε στους υποψηφίους πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα (φάση 1)  

Σε περίπτωση που το βιογραφικό σας πληροί την ζητούμενη φυσιογνωμία (προφίλ) του υποψήφιου, θα σας σταλούν έντυπα και σχετικές οδηγίες. 

  

Διαδικασία Επιλογής 

 

Φάση 01 

Οι υποψήφιοι της νέα ακαδημαϊκής περιόδου 2020-2022 πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στην διεύθυνση

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Φάση 02 

Εφ’ όσον προεπιλεγούν, τους στέλλεται το επίσημο πακέτο υποψηφίου  

(Application , Letter of Intent, Financial Information, Syllabus -where applicable) 

 

Φάσης 03 

Οι επιτυχείς υποψηφιότητες της φάσης 02 καλούνται σε συνέντευξη. 

 

Φάση 04 

Οι επιτυχείς υποψηφιότητες της φάσης 03 προσκομίζουν την υπόλοιπη τεκμηρίωση – υποστήριξη της υποψηφιότητάς τους (συστατικές επιστολές & επίσημα έγγραφα). Υπογραμμίζουμε πως ίσως ζητηθεί τεκμηρίωση του πανεπιστημιακού τίτλου, με την Επισημείωση της Χάγης (Hague Apostil). 

 

Φόρμα Υποψηφίου συμπληρώνεται Εδώ 

                                                                                                                                                                   

 

Διαβάστηκε 126894 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 11:18

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση