Το QJNT φιλοξενεί και συμμετέχει στο συνέδριο του Online Publishers Association

Μέλη του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των paywalls.

 

 


altΣτο Διεθνές Κέντρο Δημοσιογραφίας του «μητρικού» πανεπιστημίου Donau Universität Krems της Αυστρίας, με πρωτοβουλία του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες», θα φιλοξενηθεί το τακτικό συνέδριο του Online Publishers Association, ΟΡΑ-Europe.


Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2013, μέλη του μεταπτυχιακού προγράμματος ΠΔΝΤ (QJNT) θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των Paywalls.
Διοικητικά στελέχη, καθηγητές, απόφοιτοι και φοιτητές θα συζητήσουν με τους εκπροσώπους των κυριότερων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της ηπείρου για τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των «paywalls». Θα παρουσιάσουν τα πορίσματα έρευνας που έχει διενεργηθεί σε αντιπροσωπευτικά ΜΜΕ ευρωπαϊκών χωρών. Στόχος είναι να εξεταστεί η διάδραση και αντίδραση του αναγνωστικού κοινού στα διαφορετικά μοντέλα ψηφιακής συνδρομής.

Η συμμετοχή αυτή υπογραμμίζει τους βασικούς στόχους του προγράμματος που επικεντρώνονται στη διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της Ενημέρωσης, της Επικοινωνίας και της Τεχνολογίας, καθώς επίσης και της συνάντησης των φοιτητών με τους φορείς που καθορίζουν τις εξελίξεις στον τομέα της ενημέρωσης στον ευρωπαϊκό χώρο. Επίσης, εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο διεθνών συνεργασιών και ενεργειών που υλοποιούνται στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες», προσανατολισμένων στην κατανόηση των νέων μέσων, τη μεταφορά τεχνογνωσίας στη χώρα μας και την παραγωγή δημοσιογραφικής καινοτομίας.

 

 

 

Η είδηση στην "Καθημερινή". Κάντε κλικ εδω

 

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση