Νέα χορηγούμενη θέση για το πρόγραμμα QJNT (Master of Arts)

Μία νέα χορηγούμενη θέση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ποιοτική Δημοσιογραφία & Νέες Τεχνολογίες (Master of Arts, Quality Journalism & New Technologies) είναι διαθέσιμη, από την Media Monitoring Tech εταιρεία ΝΜC (New Media Concept).


Η θέση δίνει τη δυνατότητα στο φοιτητή που θα την καλύψει να παρακολουθήσει τον νέο, 8ο κύκλο σπουδών που το Φθινόπωρο του 2017 και θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2019. Στην διάρκειά της θα έχει την ευκαιρία άσκησης (internship) σε αντικείμενο σχετικό με αυτό της NMC.


Όποιος/α ενδιαφέρεται να καλύψει τη θέση πρέπει να εκδηλώσει ενδιαφέρον, στέλνοντας βιογραφικό (φάση 1)  στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η χορηγία αφορά το 50% του κόστους σπουδών (9.150 ευρώ) και περιλαμβάνει και τα έξοδα των δύο περιόδων στην Βιέννη (όχι εισιτήρια). Η συμμετοχή του φοιτητή (4.575 ευρώ) καταβάλλεται με δόσεις που ολοκληρώνονται εντός του 2018.

Το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» είναι «Ίσοτιμο» (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π), προσφέρεται από το Εuropean Communication Institute (ECI) και οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου M.A. (Master of Arts).

Διαρκεί 2 χρόνια, είναι δίγλωσσο και εξετάζει θεωρητικά και εφαρμοσμένα τις παραμέτρους εκείνες που αριστοποιούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα και τα επαγγέλματα Επικοινωνίας με έμφαση στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας.

Λίγα λόγια για το ΕCI

To ECI αποτελεί Συνέργεια Ευρωπαϊκών δημοσίων πανεπιστημιακών και ερευνητικών φορέων:

  • Αυστριακό δημόσιο πανεπιστήμιο Donau Universität Krems (DUK)
  • Ερευνητικό Κέντρο 'Αθηνά' (Γενική Γραμματεία Έρευνας Τεχνολογίας του Υπουργείου Παδείας)
  • Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση (κοινωφελής φορέας συνεποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας)
  • Εργαστήριο Εποικοινωνίας & Τεχνολογίας ΜΜΕ, του ΕΜΠ

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση