Οι νέοι πτυχιούχοι του ECI

Σε μία τελετή – δεξίωση στο Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, οι νέοι απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (European Communication Institute) παρέλαβαν τα πτυχία τους, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του διετούς Mεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism & New Technologies). Τους απόφοιτους, τα μέλη της ECI κοινότητας και τους καλεσμένους στην εκδήλωση, καλωσόρισε και χαιρέτισε η Γεν.Γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητης Βιέννης, ιατρός, Ολγα Σαρανταπούλου.

Τον τίτλο «Master of Arts» από το δημόσιο Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK (Donau Universitat Krems) απέκτησαν με την ολοκλήρωση της πτυχιακής τους διατριβής, τα μέλη του QJNT4, Βασίλης Βασιλόπουλος, Κατερίνα Ηλιάκη, Σοφία Μαυραντζά, Μαρίνα Μεϊντάνη, Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, Γιώργος Μπεκατώρος, Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Μάη Σαμούρκα, Μαρία Ελένη Τσίνου, Σόνια Χαϊμαντά, Δήμητρα Χαλάλ και τα μέλη του QJNT5, Στέλλα Αντωνακοπούλου, Αλέξανδρος Μάρκου και Μαρία Νικολάου. Ο ανωτέρω τίτλος είναι πλήρως αναγνωρισμένος στην Ελλάδα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Τα πτυχία παρέδωσαν στους απόφοιτους οι διδάσκοντες του προγράμματος, Γιώργος Καμπουράκης, Γιώργος Μπολάνης, Ιωάννα Φεντούρη και Πάρις Κατσίβελος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Εκπρόσωπος της Αυστριακής Πρεσβείας, Αλεξάνδρα Νικολακόπουλος, ο Επικεφαλής του Εργαστηρίου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ Γιώργος Καμπουράκης και το μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Μπότση, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, που απηύθυναν και το 'Καλό Κατευόδιο' στην ζεστή γιορτή των Πτυχίων.

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση