Σύνδεση θεμάτων Επικοινωνίας με την Ασφαλιστική/ Οικονομική Επιστήμη

Ο κ. Κωνσταντίνος Σπύρου είναι μέλος του QJNT8 και η ερευνητική του εργασία που αναμένεται το 2019, θα συνδέει θέματα Επικοινωνίας με την Ασφαλιστική/ Οικονομική Επιστήμη. Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 στο κτήριο του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ο κ. Σπύρου και οι Εκδόσεις Σπύρου είχαν την τιμή να παρουσιάσουν το λεύκωμα «ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 19ο ΕΩΣ ΤΟΝ 20Ο ΑΙΩΝΑ», συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τον κόσμο της επικοινωνίας, της ιστορίας και των εκδόσεων με την ασφαλιστική επιστήμη και αγορά.

 

Το  βιβλίο που αναδεικνύει την προσφορά της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και του θεσμού της ασφάλισης μέσα από ασφαλιστήρια συμβόλαια, περιλαμβάνει δεκάδες Ασφαλιστήρια Συμβόλαια που εκδόθηκαν από το 1860 μέχρι και το 1960, με καλλιτεχνική, ιστορική και ασφαλιστική αξία, από την  ιδιωτική συλλογή του εκδότη-συγγραφέα  κ. Ευάγγελου Σπύρου.

Στα  συμβόλαια, «αποτυπώνεται» ο στενός δεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης με την σύγχρονη ελληνική οικονομική ιστορία αλλά και την συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας και στην προστασία του πληθυσμού σε πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες όπως παραδείγματος χάριν την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Χαιρετισμό απηύθυναν:

Κρις Σπύρου, Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην Βουλευτής και Πρόεδρος της Βουλής της Πολιτείας του New Hampshire
Θεόδωρος Μητράκος, Υποδιοικητής Τράπεζας της Ελλάδος
Δημήτρης Μαζαράκης, Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Διευθύνων Σύμβουλος, MetLife Ασφαλιστική

Για το Λεύκωμα μίλησαν:

Δημήτρης Κοντομηνάς, Πρόεδρος Ομίλου DEMCO και Alpha Media Group
Νικόλαος Φράγκος, Καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Eurolife ERB Ασφαλιστική μέλος του Ομίλου FAIRFAX
Ευάγγελος Γ. Σπύρου, Συγγραφέας


O Κωστής Σπύρου, εκδότης / Μέλος QJNT8.

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση