Πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας για Άνεργους Δημοσιογράφους – Στελέχη Επικοινωνίας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Work Your Master», το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI – Συνέργεια Δημοσίων Ευρωπαϊκών Οντοτήτων) δίνει την ευκαιρία σε άνεργους δημοσιογράφους ή/και στελέχη Επικοινωνίας, να καλύψουν το σύνολο των εξόδων σπουδών τους, (9150 ευρώ και έξοδα παρακολούθησης στις περιόδους στο εξωτερικό) μέσω της ανάθεσης «Άσκησης» (Internship) σε συνεργαζόμενο Όμιλο Επικοινωνίας , με αντικείμενο σχετικό με την εργασιακή εμπειρία και τις σπουδές/ του υποψήφιου. H διάρκεια της άσκησης είναι 4 περίοδοι πέντε μηνών έκαστη κατανεμημένες στην διετή περίοδο σπουδών.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επικοινωνίας του ECI καλύπτουν δύο διεπιστημονικά πεδία.

Το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism and New Technologies) εξετάζει θεωρητικά και εφαρμοσμένα τις παραμέτρους που αριστοποιούν το λειτούργημα της Επικοινωνίας / Δημοσιογραφίας με έμφαση στις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας. (www.qjnt.gr).

Το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» (CMCS – Μaster of Arts in Content Marketing and Communication Strategy) δίνει έμφαση στις τεχνολογίες παραγωγής περιεχομένου και την Διαχείριση Ψηφιακών –ή ψηφιοποιημένων- ΜΜΕ (www.cmcs.edu.gr )

donau universitat

Oι προκηρυσσόμενες θέσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου, που έχουν πληγεί από την ανεργία, μιλούν καλά Αγγλικά, έχουν πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο κατά προτίμηση σε κοινωνικές ή ανθρωπιστικές επιστήμες ή ΜΜΕ (σπουδές ή σεμινάρια σε πληροφορική συνεκτιμώνται), και μπορούν να αφοσιωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 στις σπουδές και στην Άσκηση. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία κατ’ ελάχιστον για 2 εβδομάδες, Ιούνιο 2018 και Ιούνιο 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τον βιογραφικό τους σημείωμα (φάση 1) στη ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   για το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες», γράφοντας στο θέμα του μηνύματος «Work Yοur Master». Το βιογραφικό πρέπει να έχει σταλλεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018.

Το ECI είναι Συνέργεια Ευρωπαϊκών Δημοσίων Φορέων ενεργών στην έρευνα, την ανώτατη παιδεία και τις γλωσσικές τεχνολογίες. Μεταξύ τους  το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», το ΄Ιδρυμα  Προαγωγής Δημοσιογραφίας  Αθαν. Β. Μπότση και το Εργαστήριο Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ. Τα Μεταπτυχιακά του Προγράμματα απευθύνονται  σε δημοσιογράφους, στελέχη Επικοινωνίας, αποφοίτους σχολών ΜΜΕ/κοινωνικών-ανθρωπιστικών επιστημών και ο προσφερόμενος Μεταπτυχιακός Τίτλος είναι αναγνωρισμένος από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση