Ημερίδα για τα Drones και τη Δημοσιογραφία

Co-organizers Spring 2019 

 

Hμερίδα – Εργαστήριο για τα Drones και την Δημοσιογραφία

Workshop του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας με την συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων

___________________________

Τα συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών εισβάλλουν στην κοινωνία, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι παραπάνω φορείς, συνεργούν σε μία Ημερίδα που θα προηγηθεί εξειδικευμένων μαθημάτων αποσκοπώντας στην καλύτερη κατανόηση των ευκαιριών και των προκλήσεων που αναδύονται από τις εφαρμογές των Drones.

H Ημερίδα – εργαστήριο εξετάζει την επίδραση και τις αλλαγές στην Δημοσιογραφία / Επικοινωνία με τις εφαρμογές Drones, με παράλληλη εστίαση σε συναφείς πτυχές, όπως θέματα ιδιωτικότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.α.

Το πρώτο «Drone Journalism Workshop» με Θέμα «Drone Τechnology is Τransforming Journalism», θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στο Στούντιο Ε - Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, όπου θα παρουσιαστεί και το νεοσύστατο εργαστήριο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικονωνίας, Drone Journalism Lab που λειτουργεί στο πλαίσιο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου..

Το εργαστήριο – ημερίδα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, επαγγελματίες επικοινωνίας αλλά και πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρέχει η αξιοποίηση των Drones στην ενημέρωση, αλλά και τους τρόπους που αλλάζει η καθημερινότητά μας από τις σχετικές τεχνολογίες.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως προ – εγγραφή, μέσω του site της ημερίδας εδώ, καθώς και  επιβεβαίωση συμμετοχής μέσω μέηλ, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Το διαρκώς εμπλουτιζόμενο πρόγραμμα είναι εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την Υποστήριξη

EC REP EL horizontal 1 

Further Information: Please mail us at European Communication Institute, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

AthenaR.C., Com & MM Technology Research Lab / SHMMY /National Technical University of Athens (+30210) 7724322  fax (+30210) 7723763 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση