Σεμινάριο Drones από το ECI

Το «Εργαστήριο Δημοσιογραφίας με Drones», του  Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ΕCI), διοργανώνει το πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με  Drones» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (09:30 – 17:00), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. 

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δημοσιογράφους, στελέχη ενημέρωσης / επικοινωνίας,  στελέχη ειδησεογραφικών δικτύων και οργανισμών που ασχολούνται με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην σύγχρονη επικοινωνία / δημοσιογραφία, αλλά και κάθε πολίτη που θα ήθελε να εκπαιδευτεί σχετικά με τις προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες αυτής της ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση Άδειας Χειριστή Drones από την ΥΠA.

Το Σεμινάριο υποστηρίζεται, επίσης, από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καθώς και από τους Direction Business Network, Dikaiologitika News, Web10 και το Futurology.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εγγραφή και το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση