Υποτροφίες του Ιδρύματος Μπότση για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ECI

Για άλλη μια χρονιά, το Ίδρυμα Μπότση εμπράκτως υποστηρίζει τις σπουδές στην αενάως εξελισσόμενη δημοσιογραφία και στην τεχνολογία. Οι φετινές υποτροφίες υποστηρίζουν μερικώς 2 ικανούς δημοσιογράφους ή φοιτητές κοινωνικών επιστημών που έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: Eίναι κάτω των 35 ετών, μιλούν καλά αγγλικά, είναι Έλληνες υπήκοοι και μπορούν επιτυχώς να συμπληρώσουν 500 ώρες παρακολούθησης σε ένα απαιτητικό, δίγλωσσο, διετές,  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Επίσης, απαιτείται ο υποψήφιος να μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα εκτός Ελλάδας τον Ιούνιο του 2020 και τον Ιούνιο του 2021.

Οι κατευθύνσεις σπουδών στο Ευρωπαικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας περιλαμβάνουν το το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Master of Arts, Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες" (QJNT)  και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Master of Arts, Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας":(CMCS)

Για να γίνει κανείς αποδεκτός απαιτείται διαδικασία 4 σταδίων που εκκινεί με την αποστολή βιογραφικού σημείωματος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Ιδρύματος Μπότση εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Ιδρύματος εδώ.

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση