Διακεκριμένοι Διδάσκοντες στο Νέο ΠΜΣ “Θεσμοί Επικοινωνία και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση”

Εκκινεί τον Δεκέμβριο, το νέο διεπιστημονικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Θεσμοί, Επικοινωνία και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση".Το πλούσιο syllabus του ΠΜΣ αποτελεί σύνθεση περιεχομένου / συμμετοχής διακεκριμένων διδασκόντων με πολυετή εμπειρία στην ακαδημαϊκή κοινότητα και την Ευρωπαϊκή σφαίρα.

Το European Communication Institute, ακολουθώντας διαχρονικά υψηλά standards στην επιλογή διδακτικού προσωπικού που προέρχεται από την Κοινωνία, την Αγορά και την Ακαδημία, ώστε να εγγυάται με τον καλύτερο τρόπο τη σύνδεση της Γνώσης με την Οικονομία, εντάσσει στο δυναμικό του κορυφαίες προσωπικότητες. Σε ενίσχυση των δημοσιευμένων στόχων του Ινστιτούτου και λειτουργώντας σε ένα εξωστρεφές και καινοτόμο περιβάλλον, οι νέοι Διδάσκοντες συμβάλλουν αποφασιστικά στην δημιουργία ενός  Master of Arts που υλοποιείται α) με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα β)  με τη εμπειρία και διεπιστημονικότητα των συνιστώντων μερών του Ινστιτούτου.

Είναι τιμή για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας να υποδέχεται στο Νέο Πρόγραμμα, μεταξύ άλλων σπουδαίων επιστημόνων, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Δρ. Γιάννη Στουρνάρα, την ευρωβουλευτή mag. Άννα Mισέλ Ασημακοπούλου, τον βουλευτή και καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο, τον δημοσιολόγο Nίκο Ξυδάκη, το στέλεχος του ESM (European Stability Mechanism) στο Λουξεμβούργο κ. Στάθη Σοφό, τον καθηγητή, ειδικό σε θέματα πολιτικών και κοινωνικών Θεσμών,  Δρ. Γεώργιο Αρχόντα και πρόσωπα / experts με υψηλή εξειδίκευση στα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως  το μέλος του Δ.Σ του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτικών Ιδρυμάτων (ΕΝΟP – Brussels)κ. Παναγιώτη Κακολύρη, τον διεθνολόγο κ. Νίκο Λυσιγάκη και όχι μόνο. Οι ανωτέρω, συνδυαστικώς με την υπάρχουσα ομάδα διδασκόντων του ECI σε Ελλάδα και Αυστρία , ανακαθορίζουν το  ακαδημαϊκό δυναμικό, που ενισχύει το Έργο του Ινστιτούτου.

Οι ανωτέρω, συνδυαστικώς με την υπάρχουσα ομάδα διδασκόντων του ECI σε Ελλάδα και Αυστρία, ανακαθορίζουν το  ακαδημαϊκό δυναμικό, που ενισχύει το Έργο του Ινστιτούτου.    

 

 

                                                

                                               

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση