Ευρωπαϊκή Διάκριση για τον Mag. Παναγιώτη Κακολύρη

ENoP logo ENoP logo http://www.enop.eu/wp-content/uploads/2020/06/logo_enop_2020.jpg

Νέα Ευρωπαϊκή διάκριση για τον mag. Παναγιώτη Κακολύρη, που έχει την ευθύνη της Ψηφιακής Επικοινωνίας και Ευφυών Σχέσεων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, με παράλληλη υπηρεσία ως Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της 24/2/2021, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτικών Ιδρυμάτων (European Network of Political Foundations, ENoP) ως ένας από τους δύο εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δ.Σ. και —ομόφωνα— συντονιστής όλων των πολιτικών ιδρυμάτων του ΕΛΚ στο ENoP. Ως Επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για το Μέλλον της Ευρώπης ανέλαβε την εκπροσώπηση των ευρωπαϊκών think tanks στη θεσμική συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ, η οποία θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. 

Σύμφωνά με σχετικό δημοσίευμα στη Ναυτεμπορική, προγραμματίζεται μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο η διοργάνωση σειράς δημοσίων συζητήσεων σε όλη την Ευρώπη για το μέλλον του κοινού οικοδομήματος, με πρώτο σταθμό την Αθήνα, σε μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πηγές: Ναυτεμπορική, Liberal.gr, ΑΜΠΕ

Φωτογραφία Παναγιώτη Κακολύρη

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση