Διημερίδα ‘Ψηφιακός Μετασχηματισμός σε περίοδο Κρίσης’ 27-28/5/2021

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με πρωτοβουλία και επιλογή θεματολογίας των πρωτοετών φοιτητών του προγράμματος σπουδών International Hospitality and Tourism Management BA (Hons), που προσφέρει το Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University, διοργανώνει διημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και κοινωνίας της πληροφορίας.

Με τίτλο ‘Ψηφιακός Μετασχηματισμός σε περίοδο Κρίσης - Προκλήσεις. Ευκαιρίες. Ανησυχίες’, η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές και απόφοιτους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου καθώς και σε νέα στελέχη του Τουριστικού Κλάδου και θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 27-28 Μαΐου 2021 18:00-21:00. 

Η θεματολογία της θα εστιάσει σε θέματα πορείας του τουρισμού στην Ελλάδα μετά την πανδημία, προσαρμογής των τουριστικών επιχειρήσεων στα δεδομένα του ψηφιακού μετασχηματισμού, προκλήσεων και ευκαιριών που παρουσιάζει η νέα διαδικτυακή εποχή και πολιτικών, ηθικών, φιλοσοφικών, κοινωνικών ανησυχιών και ερωτηματικών που προκύπτουν εξαιτίας της νέας εποχής.

Στην άκρως επίκαιρη και με ελεύθερη συμμετοχή εκδήλωση θα ‘συναντηθούν’ καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου του Τουρισμού και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του ECI κος Μάριος Νόττας, που θα συμμετάσχει στην ενότητα ‘Η φιλοσοφία της Επικοινωνίας’ της δεύτερης ημέρας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα TeamsΓια περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα συμβουλευτείτε την ανάρτηση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ‘Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό από τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού’.

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση