Πέντε Master σε Αθήνα και Βιέννη από το ECI

Tο European Communication Institute (ECI) είναι μία καινοτόμος Ακαδημαϊκή Συνέργεια στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και την Αυστρία, και την εμπιστοσύνη θεσμών όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσίων Ευρωπαϊκών Broadcasters, και μεγάλων ομίλων Δημοσιότητας. Παρέχει ήδη στους ενδιαφερόμενους πέντε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master of Arts in Communication & Emerging Technologies με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ), τα οποία έρχονται να καλύψουν σημαντικά επιστημονικά πεδία, όπως Ποιοτική δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες, Ανάπτυξη Περιεχομένου και Στρατηγικής, Θεσμοί, Επικοινωνία και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, Ανθρωπιστική Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες και Ψυχολογία και Κοινωνικά Δίκτυα (eci-org.eu). 

  1. Quality Journalism and New Technologies
  2. Content Marketing & Communication Strategy
  3. Institutions, Communication and European Integration
  4. Humanistic Communication and New Technologies
  5. Psychology and Social Networks

Οι φοιτητές έχουν ευκαιρία για μία μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία που εκτυλίσσεται για δύο πλήρη χρόνια σε Αθήνα και Βιέννη, που οδηγεί στην απόκτηση διεθνών Masters, αναγνωρισμένων στην Ελλάδα. Έχουν επίσης το προνόμιο να συμμετέχουν στο πλαίσιο των σπουδών τους σε εξειδικευμένα projects (project based learning), σε δίκτυα ισχύος, ενώ ήδη από το 2020, μέσω της πρωτοβουλίας«Παράλληλο Πρόγραμμα» παρέχεται η δυνατότητα σε υφιστάμενους φοιτητές και αποφοίτους, για διά βίου παρακολούθηση επίλεκτων μαθημάτων, ιχνηλατώντας έτσι τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντος τους και εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους, ενώ επικαιροποιούν δεξιότητες που σχετίζονται με την επέλαση της τεχνολογίας στα ενότητες των παραπάνω Σπουδών.

Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και απαντάει δυναμικά, με την δημιουργία ενός ασφαλούς ψηφιακού - μικτού περιβάλλοντος (Phigital Learning) που προσφέρει απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα τόσο ηλεκτρονικών μέσων τηλεκπαίδευσης, όσο και των ‘φυσικών’ συναντήσεων.

Οι σπουδές στο ECI απευθύνονται κυρίως σε πολίτες που επιδιώκουν την μεταπτυχιακή εξειδίκευση, σε επαγγελματίες και στελέχη με καριέρα σε εξέλιξη, σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν ακαδημαϊκά εφόδια μαζί με σύνδεση με την αγορά / δίκτυα ισχύος και σε εκείνους που επιθυμούν να καταστούν ενεργοί πολίτες με αντίληψη του ρόλου της Τεχνολογίας στο σύγχρονο κοινωνικό / επαγγελματικό περιβάλλον. 

Το ECI με την παρουσία εξεχόντων με πολυετή πείρα διδασκόντων, Ελλήνων και Αυστριακών, Ακαδημαϊκών και Ειδικών, με την μοναδική Συνέργεια του Donau Universität Krems, του Ερευνητικού Κέντρου ‘Αθηνά’, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση, επιχειρεί ένα τολμηρό άλμα στο ακαδημαϊκό μέλλον, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην γενναία και επίπονη προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

H νέα χρονιά αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου 2022. Οι νέοι υποψήφιοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας το βιογραφικό τους (φάση 1 από 4) στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μαζί με την κατεύθυνση επιλογής τους.

Image by Mudassar Iqbal from Pixabay

Share it

Επικοινωνία

Artemidos 6 & Epidavrou,
GR-151 25 Maroussi,
GREECE

Αναζήτηση